Mor un home apunyalat a Sant Gervasi

La víctima, un colombià de 36 anys, va ser ferit a l'abdomen Els Mossos investiguen si es tracta d'una revenja

Avui, 14-07-2006

La tranquil·litat del carrer García Mariño, al barri de Sant Gervasi, es va veure ahir al migdia alterada per l’apunyalament mortal d’un home. La víctima, de 36 anys i d’origen colombià, va sortir al carrer per demanar ajuda mentre es dessagnava per l’abdomen, el lloc on va rebre la ganivetada.

L’home va ser traslladat en ambulància a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on va morir poc després. Els Mossos d’Esquadra investiguen el crim i ahir a la nit encara continuaven recollint proves i prenent declaració als testimonis en l’escenari de l’homicidi, que fins i tot van tallar a la circulació de vehicles i vianants. Diverses fonts van apuntar que darrere l’apunyalament mortal es podria amagar algun tipus de revenja. La víctima no tenia antecedents i disposava de permís de residència i treball.

L’home va ser atacat a l’interior del pis de la porteria de l’edifici situat al número 13 del carrer García Mariño, que, segons els veïns, havia llogat recentment. Eren quarts de tres del migdia quan la víctima va sortir al carrer demanant ajuda a crits, abans de caure a terra enmig d’un bassal de sang. Una infermera que viu en un immoble veí li va donar els primers auxilis abans de l’arribada de l’ambulància.

De moment, es desconeix si hi ha cap identificació de l’agressor o si s’ha recuperat l’arma blanca utilitzada en l’apunyalament. No obstant, entre les proves recollides pels Mossos hi ha una bossa que els investigadors van trobar en un contenidor pròxim a l’escenari del crim.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)