successos

Alzira tem una guerra de clans

Avui, 01-04-2006

La tensió s’ha instal·lat al barri de l’Alquerieta d’Alzira, on dijous passat membres d’una família gitana, el clan d’els Mantequilla, van matar a trets dos germans i dos fills d’un d’aquests pertanyents a una altre clan, Els Kung – Fu. Les dues famílies estan enfrontades per la tutela del menor d’una parella d’ambdues famílies. Un membre dels Kung – Fu va clamar ahir “venjança immediata” i va amenaçar que l’assumpte no es quedarà així. “Per quatre morts, ells en tindran vint, el seu sofriment s’allargarà”, va dir en to d’amenaça.

La policia va mantenir ahir un ampli desplegament al barri, ja que es tem que un cop finalitzat el dol es pugui entrar en una espiral de violència fruit de l’ànim de venjança. El subdelegat del govern central a València, Luis Felipe Martínez, va confirmar que ambdues famílies estan relacionades i que hi podria haver persones d’altres ciutats implicades en els fets.

Després del tiroteig quatre membres d’Els Mantequilla, quatre homes de 23, 30, 43 i 46 anys, van ser detinguts, i un altre de 54 anys va resultar ferit. De l’altra família, a més dels quatre morts, de 53, 37, 26 i 22 anys, hi va haver una dona ferida, la mare dels dos joves assassinats, que ahir continuava a l’UCI.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)