Continua la investigació dels articles neonazis

SUCCESSOS

Avui, L.N., 15-08-2007

La divisió d’informació dels Mossos d’Esquadra continua la investigació que implica dues distribuïdores dirigides per un jove barceloní en la venda de material neonazi. La decisió del jutjat d’instrucció número 22 de Barcelona de deixar sense efecte la detenció del principal sospitós, J.G.F., de 22 anys, no invalida la investigació contra les distribuïdores 2Y4U i Thug Distribuiton, tal com s’informava erròniament diumenge.

Segons els investigadors, J.G.F. està al capdavant de les dues distribuïdores que venien música, revistes, samarretes i pel·lícules de contingut “ultra, violent, racista i xenòfob”, tant a través d’Internet com en el marc de concerts neonazis. Per això l’acusen d’un delicte contra l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques garantides per la Constitució.

Dos implicats més

La investigació dels Mossos també ha permès identificar dos implicats més en la venda de material neonazi, tant a Catalunya com a la resta de l’Estat espanyol, a través d’aquestes dues distribuïdores. Es tracta d’un jove de Sabadell, A.R.L., de 25 anys, i un altre de Viladecavalls, R.PN., de 22. Els agents també els imputen els mateixos delictes que al principal gestor.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)