Tom Peters, defensor a ultrança de la immigració

Avui, 19-10-2006

L’expert nord – americà Tom Peters es va mostrar ahir defensor del fenomen de la immigració per “renovar el personal dels països”. A parer de Peters, considerat per molts com un dels gurus internacionals, els canvis més importants dels Estats Units s’han produït gràcies a la immigració i ara cal que Europa també aprofiti l’onada migratòria.

La seva defensa vé perquè una persona que s’atreveix a tot per traspassar fronteres és una persona amb coratge i insistència, elements bàsics per tirar endavant qualsevol cosa. Peters, conegut mundialment com a autor del llibre En busca de la excelencia, va intervenir ahir en el Fòrum de la Innovació que ha organitzat el Cidem i que, amb més de 2.000 persones inscrites, va debatre la importància de la innovació en el món empresarial.

Peters, un esplèndid showman ianqui, va fer la seva intervenció defensant que “la tàctica per a la innovació es resum a intentar i intentar i s’ha de tolerar i fins i tot animar al fracàs”. Segons aquest especialista en management, “es tracta de reimaginar tot un negoci en funció de les oportunitats que van sorgint en l’entorn”, perquè “la innovació és el més impossible de predir”. Les seves idees van arribar als assistents de forma clara: prefereix les pimes a les grans empreses, sobreviure no és ser més intel·ligent o més fort sinó ser capaç d’adaptar – se als canvis, I, en definitiva, “oblidem – nos de Xina, Índia o Internet, el creixement econòmic està controlat per les dones”.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)