successos

Mata la noia amb qui feia només un mes que sortia

Avui, 03-07-2006

L’agressor va actuar davant de la seva filla adolescent a Àvila

Un home de 35 anys de nacionalitat dominicana amb antecedents per violència domèstica va assassinar ahir diumenge a la matinada, a Àvila, la seva nòvia, una jove equatoriana de 29 anys amb qui tan sols feia un mes que sortia. La filla de l’agressor, adolescent, va presenciar els fets.

A les 4 de la matinada d’ahir una trucada anònima va avisar la policia que en un pis de Cuesta de Julio Jiménez un home “agredia brutalment una dona”. Quan la policia va arribar al pis, minuts després, una menor que no parava de cridar va obrir la porta als agents i immediatament es va refugiar en una cantonada del rebedor. Quan els policies van entrar al pis hi havia una dona estesa a terra enmig d’un bassal de sang i un home tot tacat amb un ganivet d’uns 15 centímetres de fulla a la mà. L’home va haver de ser reduït i en cap moment va col·laborar amb els agents.

L’home va quedar detingut i avui passarà a disposició judicial. Es dóna la circumstància que una exnòvia de l’agressor li havia interposat dues denúncies per maltractaments i tenia una ordre judicial perquè s’allunyés d’ella.

La policia investiga les circumstàncies dels fets i a qui pertanyia el domicili.

També ahir la policia local de Granada va detenir un ciutadà equatorià de 27 anys com a presumpte autor de les ganivetades contra la seva parella, que al matí va quedar ingressada en un hospital amb ferides greus.
 
Reincident

D’altra banda, ahir es va saber que l’home que el 23 de juny va matar a Madrid la jove ucraïnesa amb qui sortia ja havia matat, de 37 ganivetades, una excompanya sentimental el 1992. Segons informava ahir El País, l’home va ser condemnat a 12 anys de presó, però el 1999, quan havia complert set anys, va quedar en llibertat. L’any 2000 l’homicida va ser condemnat a quatre anys per uns altres delictes d’amenaces i danys.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)