Casado: “Us alliberaré de la banda de fanàtics racistes”

Avui, , 21-01-2019

Els catalans no són lliures i Pablo Casado ha vingut a “alliberar tota una societat segrestada per una banda de fanàtics racistes i supremacistes”. “Posarem ordre a Catalunya!”, va prometre el president del PP com a síntesi d’un pla que inclou un 155 total i sense límit per destituir Quim Torra, canviar tot el govern des de Madrid, recuperar el control de les presons, refer el Codi Penal per criminalitzar la convocatòria de referèndums i obrir la porta a il·legalitzar partits catalans si promouen la violència. Adoptant el seu to més dur per clausurar la convenció del rearmament ideològic del PP el dia que el partit complia 30 anys de la refundació des d’Aliança Popular, Casado va instar els desencisats que van marxar a Vox i a Ciutadans a tornar a casa perquè ell pugui arribar a La Moncloa i suspendre sine die l’autogovern català. “Menys PP és menys Espanya i més separatisme i més Otegi”, va afirmar.

Amb José María Aznar present a la primera fila i amb Mariano Rajoy absent en compliment del seu règim d’incompatibilitat i com a prova que el marianisme ha expirat, Casado cloïa la cita amb la qual el PP diu que “ha tornat” amb una pregunta als votants de Vox i Cs: “Pregunto als que van abandonar el PP: avui Espanya s’assembla més o menys al que els agradaria que fos?”

La conclusió a què Casado creu que ha d’arribar el votant infidel és que “no es pot unir Espanya desunint el vot”. I ell assimila el PP a Espanya i Espanya al PP com si fossin sinònims, fins al punt de tancar la convenció amb l’himne espanyol sonant a volum tronador i amb una rojigualda de llum sobre els caps dels presents a Ifema.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)