successos

Un menor detingut per un atropellament mortal

Avui, 06-05-2006

La Policia Nacional va detenir dimarts un menor de 15 anys i a la seva mare, Rosa J.A., de 33 anys, per la presumpta implicació del noi en la mort de Julio O.R., de 41 anys, un vianant que va ser atropellat mortalment el 24 d’abril a la riera de Sant Llorenç de Viladecans.

Els fets coneguts ahir van passar vint minuts abans de les deu de la nit del dia 24 d’abril, quan el vehicle que conduïa el menor, un Citroen C – 1, va envestir el vianant. L’home va morir i l’adolescent va fugir del lloc sense auxiliar – lo. La policia va localitzar el vehicle molt a prop del lloc de la tragèdia, a l’avinguda Lluís More del Castillo, una zona limítrof amb Gavà i on viuen els dos detinguts.

La investigació policial per localitzar l’autor o autors de l’atropellament es va centrar en aquest indret de Viladecans. La pressió exercida va fer que dimarts, tant la mare com el fill, que són d’ètnia gitana, es presentessin voluntàriament a la comissaria de la Policia Nacional.

La mare va ser detinguda perquè és la conductora habitual del vehicle, i el menor per conduir – lo quan es va produir l’atropellament mortal. A tots dos se’ls imputa un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic i homicidi imprudent.

Després de prendre – li declaració, la mare va quedar en llibertat mentre que el seu fill va passar a disposició de la Fiscalia de Menors de Barcelona.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)