Iceta

Avui, , 05-12-2017

Tinc a davant una foto del PSC de 1977, on uns militants aguanten una pancarta on posa: “Autodeterminació. Som una nació.” I una altra de la darrera manifestació unionista on Iceta fa de pare carbasser, entre el virrei Millo, la tendenciosa D. Montserrat i d’altres sectaris del 155. Tots mirant el mòbil del xenòfob Albiol fent una selfie. Aquestes imatges juntes s’han fet virals a les xarxes socials.

Iceta és una persona llesta (que no és sinònim necessari d’intel·ligent), però d’aquelles que la qualitat els ve de ser poltroners. De ser submisos al poder central, sigui del color que sigui. Faria tots els papers de l’auca per no deixar el càrrec i posar – se a treballar; llevat que exercir de xerraire i fer ballarugues sigui fer d’obrer. Manipulador narcisista!

S’ha de tenir poca memòria –no és el cas– i oblidar els orígens, o bé s’ha de tenir molt d’estómac. És capaç de dir que són d’esquerres, catalanistes i progressistes posant a les llistes un fiscal comissari polític de l’època del PsoE, al costat d’un titella de Duran o bé integrant el vicepresident de SCC. Tot per fer una Espanya més opressora amb els que volem exercir el dret d’autodeterminació. Lupiáñez ha estat una de les darreres baixes significatives per decència. Per la dignitat política municipal, bravo Ada Colau!

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)