Almenys 23 detinguts en l'operació dels Mossos contra els Latin Kings a Barcelona i l'àrea metropolitana

Entre els arrestats hi ha el presumpte responsable de la banda LKQN a Santa Coloma de Gramenet. Estan acusats de delictes de pertinença a grup criminal organitzat, tràfic de drogues lesions i extorsions.

Avui, , 10-06-2015

Els Mossos d’Esquadra ja han detingut almenys 23 persones en l’operació policial contra els Latin Kings que duu a terme des d’aquest dimecres a primera hora del matí. Concretament, les detencions s’han produït a Barcelona, Cornellà de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Caldes d’Estrac (Maresme), Terrassa i Badalona; i no es descarta que amb el pas de les hores aquesta xifra s’incrementi. Entre els detinguts hi ha el presumpte responsable de la facció LTKN (Latin King and Queens) a Santa Coloma de Gramenet.

Segons els Mossos, l’altra facció que existia a Catalunya dels Latin Kings va ser desarticulada l’any passat.

Als detinguts, se’ls atribueix els delictes de pertinença a grup criminal organitzat, tràfic de drogues lesions i extorsions. L’operació ha començat a dos quarts de set del matí i ha comportat també 13 entrades i escorcolls en els diferents municipis.

Un d’aquests escorcolls s’ha dut a terme al número 630 del carrer Mallorca de Barcelona, on els Mossos han trencat el vidre de la porta per accedir a l’interior de l’edifici, del qual es desprèn un fort pudor a marihuana.

A l’edifici, davant del qual es troben dos camions de la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos, es troba un dels locals de la presumpta organització criminal que operava en xarxa.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)