El PSC porta PxC als jutjats per insults xenòfobs

La candidatura racista d'Igualada es burla a les xarxes socials del fet que els socialistes hagin inclòs en la llista dues persones amb cognoms d'origen àrab.

Avui, , 22-05-2015

El PSC d’Igualada va anunciar ahir que denunciarà el partit Plataforma per Catalunya (PxC) pels comentaris “racistes i xenòfobs” que la formació ha fet a les xarxes socials. En concret, i segons explica ACN, PxC hi va publicar que el PSC d’Igualada “inclou islamistes a la seva llista per un grapat de vots”. Segons el candidat socialista a l’alcaldia d’Igualada, Jordi Riba, el partit que lidera Roberto Hernando “atribueix a persones i candidatures qüestions que no podem assumir”, i va defensar que el PSC és una candidatura que sempre ha defensat “la integració de les persones”. A més, Riba també va reclamar una “posició unitària” de la resta de forces polítiques sobre aquest assumpte.

Riba hi va afegir que els dos membres de la llista als quals la candidatura xenòfoba Plataforma per Catalunya ha titllat “d’islamistes” són “dues persones molt preparades”. “Jehane El Ghorri és una jove universitària amb un expedient acadèmic brillant que lliurement s’ha compromès políticament amb la nostra llista per fer que la nostra ciutat sigui millor, mentre que Hayssam El Dabete és un pediatre que ha atès “un gran nombre de nens i nenes de la nostra ciutat”, va relatar Riba.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)