Terricabras denuncia a la CE l'exhibició de símbols feixistes i les amenaces a Mas i Junqueras

L'eurodiputat d'ERC pregunta a Brussel·les si instarà el govern espanyol a lluitar contra aquestes accions. L'exportaveu del govern del PP Miguel Ángel Rodríguez va dir a la televisió que a Mas “li falta un afusellament”.

Avui, , 16-10-2014

L’eurodiputat d’ERC, Josep Maria Terricabras, ha preguntat aquest dijous a la Comissió Europea si instarà el govern espanyol a lluitar contra el racisme i la xenofòbia arran de l’exhibició de simbologia feixista i nazi durant el 9 – O, Diada Nacional del País Valencià i el 12 d’Octubre a Barcelona. Terricabras també ha denunciat a Brussel·les les amenaces de mort contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i el president d’ERC, Oriol Junqueras. A més, i sumant – se a la petició del convergent Ramon Tremosa, ha demanat l’opinió de la CE sobre els comentaris de l’exportaveu del govern del PP Miguel Ángel Rodríguez, que va dir a la televisió que a Mas “li falta un afusellament”.

A la pregunta parlamentària, Terricabras lamenta la “inacció” de l’Estat espanyol “davant de l’exhibició constant de simbologia feixista i autoritària, així com també de les amenaces a grups d’esquerres o independentistes”. La pregunta de Terricabras se suma a la que també ha fet aquest dijous, en la mateixa línia, l’eurodiputat de CiU Ramon Tremosa.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)