Camacho vol que es puntuï la contractació d'immigrants

Avui, Maria Altimira, 15-11-2011

La immigració va entrar ahir en la campanya dels populars. Una irrupció previsible atès que aquesta qüestió resulta molt rendible a l’hora de mobilitzar l’electorat dels d’Alícia Sánchez-Camacho. La presidenta dels populars va defensar l’aplicació d’un carnet professional per punts per tal que la contractació en origen “prioritzi l’entrada i l’acollida dels immigrants més qualificats i estigui en funció de les necessitats del mercat de treball”. Una qualitat que es mesuraria amb criteris com ara “l’experiència” dels candidats o el fet que hagin treballat prèviament a Espanya.

Camacho va llançar la proposta després de fer una nova exhibició de mà ferma: “Farem front a la immigració il·legal i incívica”. Si no es ve a treballar amb contracte, va advertir la capitost dels populars, “no es pot entrar legalment a Catalunya”.

En el marc d’un míting celebrat a Rubí, Camacho també es va referir als socialistes per carregar contra una campanya que, al seu parer, està basada en els “insults” i les “mentides” d’un partit que ha incomplert les seves promeses en matèria d’ocupació, al temps que advocava per “per recuperar el seny” i “oblidar les aventures sobiranistes i independentistes de CiU”.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)