reus

Alegret vol un control “valent” de la immigració

La candidata popular diu que la ciutat “es mereix un canvi” de model

Avui, reus - N.R, 07-04-2011

Alícia Alegret va superar ahir la seva conferència al Círcol amb una sala plena a vessar, malgrat el partit de Champions, que els socis de l’entitat seguien a la sala del costat. La candidata del PP a l’alcaldia va desgranar, en set eixos concrets, el seu programa electoral, que es basarà en una gestió “valenta” de la immigració, la seguretat ciutadana amb la policia de proximitat, la lluita contra l’incivisme, la reducció de la despesa municipal, la creació de llocs de treball, una millora de la ciutat amb un planejament urbanístic adequat a les necessitats i una millor mobilitat, i la recuperació de la capitalitat comercial.

Alegret diu que “Reus es mereix un canvi” després de més de 30 anys de govern socialista i d’una alternativa, CiU, més preocupada per “repartir càrrecs” que per explicar les seves prioritats. D’aquesta manera, va dir que ara no hi ha cap pacte tancat i que caldrà veure el resultat de les eleccions i les prioritats de cada partit.

A l’acte, hi va haver dues baixes importants; la primera, la de l’actual portaveu del PP, Miquel Àngel López Mallol, i la segona, la de la presidenta popular a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que es va quedar a Barcelona a rebre Mariano Rajoy.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)