Sánchez-Camacho apuja el to antiimmigració

La candidata del PP promet expulsar els nouvinguts que es trobin en situació irregular La dirigent denuncia que alguns immigrats “no es volen integrar”

Avui, Barcelona - Emili Bella, 20-09-2010

Per segona vegada en una setmana, la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, va desplaçar-se ahir a Badalona per carregar contra els immigrants en situació irregular. “Cap immigrant tindrà ni un dret més que un espanyol”, va prometre per si la seva formació és decisiva després de les eleccions a l’hora de formar govern.

En un discurs populista molt pròxim als postulats xenòfobs de formacions extraparlamentàries, la líder del PP va associar un cop més immigració “il·legal” amb problemes i es va mostrar disposada a eradicar-la. “La gran majoria de les persones immigrants vénen al nostre país a contribuir per fer una Catalunya i una Espanya millors, però no negarem la realitat dels que no volen integrar-se i que no respecten les nostres lleis i costums”, va proclamar en el marc d’una botifarrada popular. Sánchez-Camacho va qualificar els governs català i espanyol d’hipòcrites per una política migratòria “que nega la realitat”. Acompanyada pel president del PP a Badalona, Xavier García Albiol, la candidata popular va passejar-se divendres per la ciutat amb una eurodiputada del partit de Sarkozy aprofitant la polèmica sobre l’expulsió de gitanos de l’Estat francès.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)