policial

Cop a la prostitució il·legal al centre històric de Lleida

La Guàrdia Urbana irromp en pisos on s'exercia la prostitució i precinta un bar il·legal a la plaça del Dipòsit La policia espanyola va fer allà fa una setmana una batuda buscant ‘sense papers'

Avui, Lleida - David Marín, 06-08-2010

La Guàrdia Urbana de Lleida va fer ahir una batuda contra la prostitució il·legal i altres activitats il·lícites que suposadament es feien en un immoble de la plaça del Dipòsit, al centre històric de Lleida.

La batuda va començar a les 5 de la tarda i es va donar per enllestida a les 8 del vespre. En aquestes tres hores agents que hi van participar van localitzar i inspeccionar quatre pisos on suposadament s’hi exerceix la prostitució i també van localitzar un bar que funcionava sense cap mena de llicència en un dels pisos del mateix immoble, al número 2 de la plaça del Dipòsit.

Durant l’operació els agents van identificar 35 persones, una de les quals va ser detinguda per tinença de substàncies estupefaents, segons han explicat fonts de la Paeria.

L’actuació es va dur a terme després d’haver realitzat diversos requeriments als propietaris dels habitatges de l’immoble que no havien estat contestats, segons van explicar ahir al vespre fonts del la Paeria. L’Ajuntament havia rebut queixes veïnals que allà s’hi estava exercint la prostitució i altres activitats sense llicència.

És el segon cop a l’estiu que es fa un gran desplegament policial a la plaça del Dipòsit, tot i que per assumptes diferents. Agents del Cuerpo Nacional de Policía van fer una batuda dimarts de la setmana passada en aquesta mateixa plaça: van tancar per sorpresa tots els accessos i van identificar els nombrosos ciutadans estrangers que s’hi apleguen, sobretot als mesos d’estiu. Buscaven sense papers, però només 4 dels 136 ciutadans identificats no tenien permís de residència i se’ls va aplicar la llei d’estrangeria.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)