Herrera reclama una mobilització contra la dreta

Avui, Redacció, 11-04-2010

El secretari general d’ICV i candidat dels ecosocialistes a les pròximes eleccions, Joan Herrera, va reclamar ahir la mobilització de la “gent d’esquerres” davant el que considera “l’ofensiva de la dreta en els àmbits polític, econòmic i judicial”.

Herrera va exemplificar la seva denúncia amb el cas obert al jutge Baltasar Garzón, l’amenaça d’una retallada de l’Estatut de Catalunya al Tribunal Constitucional o l’intent d’atribuir “tots els mals als immigrants”. Pel líder d’Iniciativa la dreta porta a terme una “ofensiva descomunal” en aquests terrenys, motiu pel qual va instar a la mobilització com a remei de la indignació i la ràbia que la situació actual pot generar en la ciutadania".

Des del consell nacional dels ecosocialistes, que es va celebrar al Col·legi d’Advocats de Tarragona, Herrera va intentar minimitzar l’abast de les enquestes, que revelen que el tripartit no tornarà a sumar per configurar govern assegurant que “encara hi ha partit”. També va reclamar un pacte per “expulsar la corrupció de la vida pública”.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)