Vela

Avui, 22-12-2009

Barça – Sevilla de Copa, a les 22 hores la nit de Reis. La FEF va anunciar ahir que l’anada dels vuitens de final de la Copa del Rei entre Barça i Sevilla al Camp Nou es jugarà el dia 5 de gener a les 22 hores. Igualment, la LFP va fer públic que el Tenerife – Barça de la 17a jornada de la Lliga BBVA es jugarà el diumenge 10 de gener a les 21 h (Canal ). El mateix dia es jugaran els partits Reial Madrid – Mallorca (19 h, Gol TV i Canal Liga) i l’Espanyol – Saragossa (17 h, PPV).

Sancions a Itàlia per càntics racistes i per l’ús de làser. La Lega italiana ha multat amb 10.000 euros el Juventus de Torí pels càntics racistes dels seus aficionats i pel llançament de bengales i petards en el partit que la Juve va perdre per 1 – 2 amb el Catània. Igualment, el Nàpols ha estat multat amb 15.000 euros per la utilització d’un làser des de la graderia contra el porter del Chievo Verona, amb l’agreujant que fa dos mesos ja es va repetir contra el porter del Milan Dida.

“Necessitàvem un triomf com aquest”. El migcampista de l’Espanyol Javi Márquez, gran protagonista de la victòria de diumenge sobre l’Almeria (2 – 0), va afirmar ahir que “necessitàvem un triomf com aquest perquè hem pogut acabar l’any amb un resultat positiu i hem trencat la mala ratxa que portàvem”. La plantilla de l’Espanyol ja està de vacances i tornaran a l’activitat el dia 28 a la tarda per preparar el primer partit de l’any, que serà el 2 de gener a València.

Nivins serà baixa almenys sis mesos. El pivot nord – americà del Suzuki Manresa Ahmad Nivins s’estarà un mínim de sis mesos de baixa, a causa de les múltiples lesions que es va fer al genoll esquerre dissabte a la pista del Fuenlabrada, en caure després de fer una espectacular esmaixada. Nivins, doncs, es lesiona quan acaba de reaparèixer Cusworth, quan havia fet una mitjana de 8 punts i 4 rebots en els tretze partits disputats de la Lliga ACB.

Àlex Muscat, líder en Finn a Palamós. El català Àlex Muscat lidera la classe Finn de la Christmas Race de vela que es disputa a Palamós. Després de la quarta jornada, Muscat porta 3 punts d’avantatge a l’eslovè Vincec. Els líders de les altres categories abans de la jornada final d’avui són Lucía Reyes en Laser Radial; Alejandro Foglia en Laser Standard; Pablo Santurde i Alejandro Ramos en 470 masculí; Tara Pacheco i Berta Betanzos en 470 femení i Julián Ramm i Oliver Lewin en 49er.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)