successos

Mata la jove que no el corresponia en amor

Avui, , 13-01-2009

Ester Pinter

La Guàrdia Civil va detenir ahir de matinada un home de 30 any d’origen marroquí i de nom Mohamed com a presumpte autor de la mort a ganivetades d’una jove valenciana de 23, que, presumptament, no li corresponia sentimentalment. L’home va atacar la jove, de nom Carolina, a la sortida d’un pub de Paiporta, a l’Horta. El detingut també va causar ferides una jove de 29 anys, amiga de la víctima. Totes dues eren sòcies del local on van passar els fets. L’atac el va cometre després de tancar l’establiment, situat al carrer Mestre Serrano, sobre la mitjanit, quan les dues joves es dirigien cap al seu vehicle.

Segons els veïns del detingut, aquest estava obsessionat amb Carolina i la seguia constantment. Ella l’havia denunciat i tenia una ordre d’allunyament. Segons l’intendent cap de la Policia Local de Paiporta, Fulgencio Torres, el suposat agressor podria haver actuat en no ser correspost per la jove de 23 anys. Precisament, unes hores abans dels fets, Mohamed havia estat al local copropietat de Carolina i Susana, l’amiga ferida, d’on el van fer fora. Sembla que el detingut va esperar aleshores que les dones tanquessin i en sortir les va atacar.

Carolina va morir a l’acte i Susana va aconseguir escapar tot i que uns carrers més enllà va caure a terra. Ahir continuava ingressada a l’Hospital de València, on és tractada del pneumohemotòrax i de les ferides que l’agressor li va provocar a la cara.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)