Apedreguen la policia espanyola a Melilla

SUCCESSOS

Avui, Redacció, 23-11-2008

Unes desenes de marroquins van llançar pedres i ampolles contra policies i guàrdies civils espanyols ahir a la tarda a la frontera de Melilla a Beni Enzar, al mateix temps que un grup va intentar entrar corrent a la ciutat. Els antidisturbis espanyols van contestar tancant la reixa i van disparar trets d’avís i pilotes de goma per dispersar la gentada.

Un policia espanyol va resultar ferits al front per una pedrada i altres agents van patir ferides de menys consideració. Per part marroquina també hi va haver ferits, entre els quals un duaner que va patir al pit l’impacte d’una pilota de goma.

L’incident va començar quan un duaner marroquí que mantenia una discussió amb una compatriota va intentar seguir – la a l’interior del territori espanyol i els policies espanyols li van fer notar que no podia actuar a la zona. La confusió provocada va ser aprofitada per un grup de marroquins, dels que habitualment es troben al costat de la frontera i tenen vetada l’entrada a la ciutat, per llançar pedres contra la policia espanyola i intentar accedir corrent a la ciutat. Això va obligar la policia a utilitzar l’equip antiavalots. La situació es va normalitzar després que la reixa es tanqués uns minuts.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)