Cau a Lleida un grup d'atracadors perillosos

SUCCESSOS

Avui, J. Tort, 22-11-2008

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous a la nit dos dels tres integrants d’una banda d’atracadors que podrien ser els autors d’una onada de robatoris a benzineres i comerços que s’han registrat a Lleida i el seu entorn en els darrers mesos. Es tracta d’Antonio C.N. i Luis C.N., dos germans de 29 i 30 anys i membres d’una coneguda família lleidatana d’ètnia gitana amb un llarg currículum delictiu.

La detenció es va produir després que els detinguts i un tercer integrant del grup, també familiar, robessin armats amb una escopeta i un ganivet en un bar de Puigverd de Lleida. Alertats els Mossos i amb la descripció del cotxe, que era robat, es va produir una persecució per carrers de Lleida fins que els delinqüents van patir un accident en xocar contra un vehicle aturat en un semàfor. El sinistre va provocar quatre ferits lleus. Un dels detinguts va quedar atrapat al vehicle, un segon va ser enxampat quan fugia i el tercer segueix en recerca.

Els Mossos els acusen del robar un cotxe, al bar, tinença il·legal d’armes, conducció temerària i resistència als agents. També s’investiga la seva relació amb l’onada d’atracaments i tot apunta, segons els Mossos, que possiblement en són els autors.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)