Aturada no programada a Vandellòs II

Avui, 20-06-2008

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir dues dones de nacionalitat boliviana, de 27 i 23 anys, veïnes de l’Hospitalet de Llobregat com a presumptes autores d’un avortament il·legal, informa J. Ferrer. L’avís dels metges d’un centre sanitari al qual va acudir la dona que va avortar va permetre la detenció. El fetus va ser localitzat en un contenidor d’escombraries.

La policia va detenir ahir un jove de 18 anys acusat de ser còmplice de l’assassinat, dimecres a la nit, d’una dona de 54 anys i el seu fill, de 28. La dona va morir d’una ganivetada i l’home a trets després de protagonitzar una discussió en un pis del casc antic de Tortosa, on les víctimes havien sigut citades per, presumptament, comprar droga.

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un home d’origen magribí en un pis pastera del carrer Tessàlia. La hipòtesi principal és que la víctima va rebre una ferida d’arma blanca durant una discussió amb algun company de pis. Ara la tasca dels investigadors es determinar qui va ser l’autor de la ganivetada mortal.

La central nuclear de Vandellòs II es va aturar ahir al matí a causa de l’actuació d’una protecció per sobrepressió d’oli del transformador principal, segons va informar l’Associació Nuclear Ascó – Vandellòs II, titular de la planta.

Texto en la fuente original
(Puede haber caducado)